Tervetuloa viihtymään thairavintolaamme – ajankohtaiset tapahtumat ravintolassamme Helsingissä

Ota yhteyttä

Tutustu thairavintola Zaap Isan Thai Street Foodin ajankohtaisiin tapahtumiin. Ravintolamme sijaitsee Iso-Roobertinkadulla Helsingissä.

Valmistamme perinteistä kaakkoisthaimaalaista katuruokaa laadukkaita ja tuoreita raaka-aineita käyttäen. Meiltä löydät myös kasvis- ja vegaaniaterioita. Tarjoilemme sekä lounasta että illallista.

Thairavintolamme on mukana Suomen suosituimmassa ravintolatapahtumassa. SYÖ!-viikoilla tarjoilemme maukkaita kaakkoisthaimaalaisia street food -tyylisiä annoksia 10 euron hintaan. Meille olet tervetullut myös viettämään vuoden merkittäviä päiviä – niin äitienpäivää kuin ystävänpäivääkin – kaakkoisthaimaalaisesta ruokakulttuurista nauttien. Ravintolastamme löydät myös viihtyisän terassin, jossa voit nauttia kaakkoisthaimaalaisista makuelämyksistä aurinkoisella säällä, drinkkejä ja cocktaileja unohtamatta.

Ajankohtaiset tapahtumat

SYÖ! 12€ Syö viikot tulavat jälleen ja tällä kertaa olemme taas mukana monipuolisella super raaka-aineella valmistettua thaimaalaista menua. Tervetulua maistamaan. 

Helsingin Sanomat

Katso sijaintimme kartalla ja tule käymään!

Katso sijaintimme kartalla ja tule viettämään iltaa thairavintolaamme. Ravintolamme sijaitsee Iso-Roobertinkadulla Helsingissä.

 

Meille pääset kätevästi niin raitiovaunulla kuin bussillakin.