Nauti aitoa thai-katuruokaa lounaaksi – Zaap Isan Thai Street Food palvelee Helsingin keskustassa

Ota yhteyttä

Tervetuloa nauttimaan aitoa thai-katuruokaa lounaaksi! Uusi ravintola Zaap Isan Thai Street Food palvelee sinua Iso-Roobertinkadulla Helsingin keskustassa.

Ravintolastamme saat alkuperäisin reseptein ja tuoreista raaka-aineista valmistettua kaakkoisthaimaalaista street foodia.

Valmistamme suussa sulavia lounasannoksia joka päivä. Tarjolla on aina vaihtoehtoja myös erikoisruokavalioita noudattaville, kuten vegaaneille ja kasvisruokailijoille.

 

Tervetuloa ainutlaatuiselle makumatkalle!

Maistuisiko lounaaksi aito thai-katuruoka?

Kaakkoisthaimaalainen katuruoka perustuu neljään päämakuun – happamaan, suolaiseen, makeaan ja tuliseen – ja näiden makujen rohkeaan yhdistämiseen. Tarjoamme tähän makumaailmaan perustuvaa, aitoa Kaakkois-Thaimaan street foodia lounaaksi. Annoksemme on valmistettu tuoreista raaka-aineista, nopeasti ja vaivattomasti, mikä on tyypillistä juuri street foodille eli katuruokapaikkojen aterioille.

 

Herkullinen lounas viihtyisässä ravintolassamme on kuin makumatka Kaakkois-Thaimaan aurinkoisille kaduille ja kujille. Tervetuloa yksin tai ystäviesi kanssa!

Yhteystiedot

Nauti ateria paikan päällä tai ota mukaan

Olet tervetullut nauttimaan lounasta paikan päällä ravintolassamme Iso-Roobertinkadulla! Voit myös halutessasi ottaa aterian mukaasi.

 

Ravintolamme sijaitsee eläväisellä kadulla Helsingin keskustassa, mikä tekee aterioinnista mukavaa. Uusista tiloistamme löydät kuitenkin hyvin istumapaikkoja ja voit rentoutua rauhassa hetken hyvän ruoan ja juoman äärellä. Jos haluat noutaa lounasannoksen mukaasi, voit tilata sen myös etukäteen. Ota yhteyttä!

 

Tarjoamme lounasta arkisin ma–pe klo 11.00–14.30

Monipuolisesta ja vaihtuvasta lounaslistasta löydät varmasti oman suosikkisi

Lounaslistamme vaihtuu koko ajan. Löydät listalta niin perinteiset Kaakkois-Thaimaan katukeittiöistä tutut klassikot kuin vähemmänkin tunnettuja aterioita. Tarjoamme sekä liha-, kala- että kasvisvaihtoehtoja, joista löydät takuulla mieleisesi.

 

Jos sinulla on allergioita tai muita ruokarajoituksia, kerro siitä henkilökunnallemme. Annamme mielellämme lisätietoja käyttämistämme raaka-aineista.

 

Lounas sisältää aina myös salaatin, lämmintä kaakkoisthaimaalaista keittoa, kahvin ja teen.

Tutustu lounaslistaan Tutustu päivän lounas salaatti pöydän kattaus

Katso sijaintimme kartalla ja tule lounastamaan!

Katso sijaintimme kartalla ja tule lounastamaan viihtyisään ravintolaamme Iso-Roobertinkadulla. Koska thai-katuruoka valmistuu nopeasti, ehdit hyvin nauttia aidon kaakkoisthaimaalaisen annoksen esimerkiksi lounastauollasi. 

 

Ravintolamme tarjoaa tunnelmallisen ympäristön myös illallistamiseen. À la carte -listaamme voit tutustua täällä.