Tule illalliselle tai drinkille thai-baariin Helsinkiin

Ota yhteyttä

Zaap Isan Thai Street Food on Iso-Roobertinkadulla ja Töölönlahdenkadulla Helsingissä palveleva uusi thai-baari. Tarjoamme maittavia street food -tyylisiä annoksia kaakkoisthaimaalaiseen tapaan valmistettuna.

 

Lihojen alkupeäinen maa:

Kanaa - Thaimaa ja Puola

Porsaanlihaa - Suomi

Naudanlihaa - Suomi ja Saksa 

 

Meillä saat aina hyvää ja asiakasystävällistä palvelua sekä tietysti tunnelmallisen ja eläväisen ympäristön illalliselle.

Ammattitaitoiset kokkimme valmistavat kaikki à la carte -listaltamme löytyvät annokset tuoreita raaka-aineita käyttäen sekä perinteisiä kaakkoisthaimaalaisia reseptejä noudattaen.

 

Voit aina kysyä meiltä lisää valmistamistamme aterioista! Yhteystiedot löydät täältä.

Kaakkoisthaimaalaisia makuelämyksiä illalliseksi

Oletko jo nauttinut herkullista kaakkoisthaimaalaista katuruokaa, joka on valmistettu monipuolisista ja tuoreista raaka-aineista perinteisiä reseptejä noudattaen? Uusi ravintolamme Helsingin Iso-Roobertinkadulla tarjoaa sinulle monenlaisia vaihtoehtoja, olitpa sitten kasvis-, liha- tai kalaruoan ystävä.

 

Aidot kaakkoisthaimaalaiset ateriat valmistuvat tuoreesta lihasta, kalasta ja kasviksista. Käytämme myös osaavasti kaakkoisthaimaalaisia yrttejä ja mausteita antamaan sinulle unohtumattomia makuelämyksiä.

 

Jos noudatat erityisruokavaliota, kuten kasvisruokavaliota tai vegaanista ruokavaliota, löydät meiltä helposti myös sinulle sopivan annoksen.

Tule nauttimaan thai-baarimme tunnelmasta tai tilaa ruokaa kotiisi

Kaakkois-Thaimaan katuruokaa on mukava nauttia sille tyypillisessä eläväisessä ympäristössä. Uudesta thai-baaristamme löytyy juuri sopivan rentoa street food -tunnelmaa. Ravintolamme sijaitsee Iso-Roobertinkadulla, jossa saat nauttia myös paikallisesta vilkkaasta katukulttuurista, ainakin jos nautit illallista tai drinkkejä terassillamme. Sisätiloistamme löydät myös rauhallisen paikan illallisen nauttimiseen. Viimeistelemme mielellämme iltasi parhaalla mahdollisella tavalla. Tervetuloa thai-baariimme!

 

Meiltä saat tilattua kaakkoisthaimaalaiset annokset myös kotiin tai esimerkiksi juhlatilaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Tutustu à la carte -listaamme

Ruokalistaltamme löydät niin kevätrullat ja keitot kuin nuudeliateriatkin sekä paljon erikoisempia annoksia. Tule kokemaan juuri sinun ruokavalioosi sopiva makumatka Kaakkois-Thaimaahan! Ateriamme valmistuvat kaakkoisthaimaalaiselle katukeittiölle tuttuun tapaan nopeasti. Käytämme muun muassa kuumaa kaasuliettä niiden valmistukseen.

Meillä on myös erillinen juomalista, josta löydät sinun makuusi sopivat drinkit ja cocktailit sekä monipuoliset virvokkeet. Autamme sinua mielellämme mitä parhaimman yhdistelmän löytämisessä – kysy rohkeasti lisää asiantuntevalta henkilökunnaltamme.

 

Lounasajan tarjoiluihimme voit tutustua täällä.

Katso sijaintimme kartalla ja tule illalliselle tai drinkille thai-baariimme

Katso sijaintimme kartalla ja tule illallistamaan tai drinkille uuteen thai-baariimme Iso-Roobertinkadulla. Meille olet aina tervetullut niin yksin kuin isommassakin porukassa. Palvelumme on poikkeuksetta kiireetöntä eli olet tervetullut viihtymään pidempäänkin ja nauttimaan ateriasi lisäksi – tai pelkästään – myös drinkkejämme tai cocktailejamme.